Boka kurs

Här kan du välja bland alla våra kurser och deras respektive startdatum. Börja med att klicka på den kurs du vill gå.

Grundkurs - Open Water Diver/referral

Under Open Water kursen lär du dig grunderna för en upplevelserik fritidsdykning. Du lär dig grundläggande dyktekniker, om undervattensvärlden och om dykutrustningen.

Fler tillfällen

Divemaster

Som en PADI Divemaster kan du arbeta som dykledare och dykguide samt hjälpa till vid dykkurser. Kursen är mycket omfattande vad gäller teoretisk inlärning och praktiska dykkunskaper.

EFR (Emergency First Response)

Det här är en kurs som du har nytta av såväl inom din dykning som privat. Det finns inga förkrav så du behöver alltså inte ha dykcertifikat för delta i kursen. Att kunna hjälpa till på ett bra sätt om någon behöver första hjälpen har alla nytta och glädje av. På kursen får du lära dig första hjälpen och hjärt/lungräddning.

Fortsättningskurs - Advanced Open Water Diver

Advanced Open Water är fortsättningen på grundkursen. Du kan gå direkt efter avslutad grundkurs eller när du dykt ett tag och vill utvecklas vidare. För att gå kursen ska du vara certifierad PADI Open Water Diver eller motsvarande. 

Nitrox

Det är inte svårt eller tekniskt att dyka med nitrox. Genom att höja andelen syre från 21% upp till max 40% får du betydligt längre dyktider och en minskad risk för tryckfallssjuka. Det kräver lite andra beräkningar och hänsynstaganden än dykning med luft men fördelarna uppväger klart det lilla extra besväret.

Scuba Review Uppfräschningsdyk

Har du haft ett längre uppehåll i dykningen sedan certifieringen bör du gå Scuba Review för att öva upp färdigheterna du lärde dig under grundkursen.

Rescue Diver

Under Rescuekursen lär du dig att effektivt och säkert hjälpa dykare och du kommer att känna ett ökat självförtroende i din egen dykning.

Prova på

Hur är det att andas under vattnet? Är man verkligen viktlös? Funderar du på en grundkurs men vill prova innan du bokar?

Boka